Απεντομώσεις Άλιμος Απολυμάνσεις

Απεντομώσεις Άγιος Δημήτριος Απολυμάνσεις

Οι κατσαρίδες μπορούν να προσβάλουν σχεδόν κάθε χώρο.
Συνήθως δραστηριοποιούνται τη νύχτα όταν τα φώτα είναι σβηστά.

Ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί γρήγορα εάν δεν πάρετε κάποιες προφυλάξεις.

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε τις κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας,
τότε αυτό είναι σίγουρα σημάδι μεγάλου πληθυσμού των εντόμων.

entomecta – Απεντομώσεις Άλιμος Απολυμάνσεις

 

Απεντομώσεις Άλιμος Απολυμάνσεις

Η υπηρεσία απεντόμωσης αποτελείται από τις παρακάτω διαδικασίες

 Oι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν σχολαστικά το χώρο σας και θα προσδιορίσουν πόσο σοβαρή είναι η προσβολή από τα έντομα. Συνήθως για την απεντόμωση κατσαρίδων απαιτείται μια μόνο επίσκεψη από τους τεχνικούς μας.
Θα εφαρμόσουν ένα τροφοελκυστικότζελ δόλωμα που προσελκύει τις κατσαρίδες.
Τα έντομα που τρώνε το τζελ θα εξολοθρευτούν το πολύ σε 24 ώρες. Στο τέλος της εφαρμογής ο τεχνικός μας θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε μελλοντικές προσβολές από κατσαρίδες.

Επίσης εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει ψεκασμός με εντομοκτόνο σε επιλεγμένα σημεία που είναι τελείως ακίνδυνα για εσάς.

Παρόλα αυτά ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή για λίγες ημέρες μέχρι να γεννηθούν όλα τα αυγά που υπάρχουν στο χώρο και να τραφούν τα νεαρά έντομα με το τζελ.

Έτσι σταδιακά θα εξαλειφθεί όλος ο πληθυσμός των εντόμων.

Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχει ωριαία χρέωση: οι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους χωρίς επιπλέον χρέωση ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί και από τις ειδικές απαιτήσεις ενός χώρου.

Ευέλικτα ωράρια εργασίας: επιλέξτε μια ημέρα και ώρα για την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στο δικός σας πρόγραμμα.

 

Τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά την απεντόμωση

Αν έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε στη πρώτη μας επαφή και να πράξετε αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη. Είναι προτιμότερο να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό μας εάν χρειαστεί να εφαρμόσει εντομοκτόνα με ψεκασμό . Εάν κάνει χρήση μόνο τροφοελκυστικού τζελ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε καθόλου τον χώρο σας. Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για περίπου δύο ώρες από το χώρο. Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστο 15 λεπτά όταν επιστρέψετε.

Μη σκουπίζετε και μη σφουγγαρίζετε τους χώρους που έγινε ο ψεκασμός για τουλάχιστο 4 ημέρες. Έτσι θα επιτευχτεί η καλύτερη απόδοση των εντομοκτόνων που εφαρμόστηκαν. Μάθετε περισσότερα για τις κατσαρίδες εδώ