Σας καλωσορίζουμε στην entomecta, μια εταιρεία με ηγετική θέση στο χώρο του ελέγχου παρασίτων.

Εξυπηρετούμε το νομό Αττικής και ολη την Ελλάδα με συνέπεια και αμεσότητα όλο το 24ωρο. Καλύπτουμε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί, από μία κατοικία έως ένα μεγάλο επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο. Επίσης λόγω των πολυποίκιλων εφαρμογών που έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε γνωστό είδος παρασίτου που υπάρχει στη χώρα μας.

Επενδύουμε συνεχώς σε γνώση και καινοτόμο εξοπλισμό και δίνουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας ενισχύουν αυτό το αποτέλεσμα.

Για εμάς είναι σημαντικό να σας εξυπηρετούμε σε υψηλό επίπεδο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας θα ενημερωθείτε σχετικά με το πρόβλημα σας από έμπειρο Γεωπόνο πλήρως καταρτισμένο στον έλεγχο παρασίτων και όχι από κάποιο απρόσωπο τηλεφωνικό κέντρο. Θα σας δοθούν απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας, ένα αναλυτικό πλάνο εργασιών καθώς και το κόστος αυτών.

Ο τεχνικός που θα έρθει στο χώρο σας θα είναι ένστολος με τα διακριτικά της εταιρείας και θα έχει κάρτα ταυτοποίησης για την καλύτερη δική σας ασφάλεια. θα κάνει από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα σας και δικό του. Με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια θα δώσει λύση χωρίς επιπλέον “κρυφές’’ χρεώσεις και πάντα στα πλαίσια αυτών που συμφωνήθηκαν.

Μετά το τέλος των εργασιών παραμένουμε στη διάθεσή σας ευελπιστώντας να έχετε βρει ένα σταθερό σύμμαχο στη μάχη κατά των παρασίτων.

Δεν ησυχάζουμε εάν εσείς δεν ησυχάσετε από τα παράσιτα που σας ενοχλούν.

Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επαγγελματικούς χώρους: