Έχετε ερωτήσεις σχετικά
με τις υπηρεσίες μας;
Θα αξιολογηθούμε
την κατάσταση σας
και θα βρούμε τη σωστή λύση
για εσάς!

Επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

Είστε επαγγελματίας με υψηλές απαιτήσεις που αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Ίσως ήρθε η ώρα να συνάψετε ένα σοβαρό συμβόλαιο ελέγχου παρασίτων παρά να κάνετε μεμονωμένες εφαρμογές απεντόμωσης-μυοκτονίας.

Με τη μέθοδο του συμβολαίου με την εταιρεία μας οι περισσότερες εφαρμογές περνάνε στο στάδιο της πρόληψης και όχι της καταστολής ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση σας διαθέτει αναλυτικό φάκελο ελέγχου παρασίτων που είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις των δημόσιων υπηρεσιών ή των ιδιωτικών φορέων πιστοποίησης.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν σύμβαση ελέγχου παρασίτων για τους ακόλουθους λόγους:

Η υπηρεσία απεντόμωσης αποτελείται από τις παρακάτω διαδικασίες

Αν επιλέξετε την entomecta για συνεργασία, οι τεχνικοί μας θα επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις σας συχνά, συνήθως από τέσσερεις έως οκτώ φορές ανά έτος. Θα ελέγχουν για παρουσία παρασίτων και θα εφαρμόζουν την κατάλληλη τεχνική ανάλογα με τα ευρήματα. Στόχος μας είναι να εντοπίζουμε τα παράσιτα και να τα εξολοθρεύουμε πριν γίνουν αντιληπτά από εσάς.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο θα περιλαμβάνονται δωρεάν επισκέψεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η εταιρεία μας θα σας αποστείλει και θα υπάρχει μόνιμα στο χώρο σας αναλυτικό φάκελο ελέγχου παρασίτων και θα ενημερώνεται μετά από το τέλος της επίσκεψης του τεχνικού μας. Ο φάκελος θα περιέχει όλα τα απαραίτητα αρχεία που απαιτούνται καθώς και όλο το ιστορικό των επισκέψεών μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για την άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με το σύστημα ελέγχου παρασίτων, η εταιρία μας έχει αναπτύξει ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα. Θα σας δοθεί κωδικός πρόσβασης στο πρόγραμμα και θα έχετε άμεση πρόσβαση στα αρχεία από όποιο μέρος και αν βρίσκεστε.

Από τη στιγμή που θα αρχίσει να ισχύει μία σύμβαση ελέγχου παρασίτων με την επιχείρησή σας, μία σειρά από υπηρεσίες θα παρέχονται ώστε να έχετε ολοκληρωμένη κάλυψη κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

 

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Οι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν σχολαστικά τους χώρους σας και θα καταγράψουν τους κινδύνους που διατρέχει η επιχείρηση σας σε ότι αφορά την παρουσία παρασίτων.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μετά την επιθεώρηση θα ακολουθήσουν προτάσεις που έχουν να κάνουν με προληπτικά μέτρα. Οι προτάσεις αυτές έχουν να κάνουν με καλύτερη σφράγιση του χώρου, με αποκλεισμό κάποιων σημείων ή με εργασίες καθαριότητας σε συγκεκριμένα μηχανήματα και χώρους.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΩΝ

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν ηλεκτρικές εντομοπαγίδες ανάλογα με το εμβαδόν της επιχείρησης. Όλες οι εντομοπαγίδες μας είναι κατασκευασμένες από πολύ ποιοτικά υλικά και είναι κατάλληλες για χώρους τροφίμων.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν δολωματικούς σταθμούς με τρωκτικοκτόνα εξωτερικά και μηχανικές παγίδες σύλληψης τρωκτικών εσωτερικά της επιχείρησης. Όλες οι παγίδες που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείας και πολύ γερής κατασκευής.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν ψεκασμούς εξωτερικά και περιμετρικά της επιχείρησης για την πρόληψη κατά των ερπόντων εντόμων. Επίσης θα ελέγχουν τις παγίδες ερπόντων εντόμων που θα υπάρχουν εντός της επιχείρησης, θα καταγράφουν τα ευρήματα και θα λαμβάνονται επιπλέον μέτρα εάν αυτό απαιτείται.


ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Οι τεχνικοί μας θα αλλάζουν τα δολώματα στους δολωματικούς σταθμούς και θα καταγράφουν τις καταναλώσεις. Επιπλέον θα ελέγχουν τις μηχανικές παγίδες για τυχόν σύλληψη κάποιου τρωκτικού.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ EMITTER

Σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση λύση σε πρόβλημα παρουσίας τρωκτικού, γίνεται προσωρινή εγκατάσταση του συστήματος emitter μέχρι να συλληφθεί το τρωκτικό. Αμέσως μετά θα υπάρξει ασύρματη ειδοποίηση ώστε να γίνει άμεση απομάκρυνση του τρωκτικού από το χώρο. pdf με το φυλλάδιο του emitter

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Για περιπτώσεις παρουσίας πτηνών εξωτερικά ή πολλές φορές εσωτερικά της επιχείρησης, η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων απώθησης πτηνών που μπορεί να περιλαμβάνει ακίδες, δίχτυα και τζελ εκφοβισμού.

ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει θερμική κάμερα για τον γρηγορότερο εντοπισμό παρασίτων. Τα παράσιτα και ειδικότερα τα τρωκτικά έχουν θερμοκρασία σώματος συνήθως υψηλότερη από αυτή του περιβάλλοντος στο οποίο κινούνται και έτσι μπορεί ναεντοπιστούν λόγο αυτής της διαφοράς της θερμοκρασίας. Με αυτό τον τρόπο γίνονται αμεσότερα οι εργασίες μυοκτονίας και πολλές φορές προλαμβάνονται χειρότερες καταστάσεις.

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ

Η σωστή σφράγιση ανοιγμάτων και ρωγμών στους χώρους της επιχείρησής σας ίσως είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στη μάχη ενάντια στα παράσιτα. Αυτή η φαινομενικά εύκολη εργασία μπορεί να αποδειχτεί άδικος κόπος γιατί τα παράσιτα και ειδικά τα τρωκτικά μπορεί να βρουν τον τρόπο να τρυπήσουν ή να καταστρέψουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήδη για την σφράγιση. Η εταιρεία μας διαθέτει τα καταλληλότερα υλικά σφράγισης που έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη χρήση και σας εγγυάται για την χρόνια ανθεκτικότητά τους.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Σε περιπτώσεις βαριάς προσβολής από έρποντα έντομα και κυρίως από κατσαρίδες, ακολουθείται η θερμική μέθοδος απεντόμωσης σε μηχανήματα ή στο χώρο. Με ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας θερμαίνεται ο προσβεβλημένος χώρος ή τα μηχανήματα στους 56οC, με ασφάλεια και διαρκή έλεγχο με ασύρματους αισθητήρες θερμοκρασίας. Σε αυτή τη θερμοκρασία όλες οι μορφές των εντόμων, ακόμη και τα αυγά τους, εξοντώνονται και μάλιστα με ατοξικό τρόπο.