Έχετε ερωτήσεις σχετικά
με τις υπηρεσίες μας;
Θα αξιολογηθούμε
την κατάσταση σας
και θα βρούμε τη σωστή λύση
για εσάς!

Άλλοι επαγγελματικοί χώροι

Σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκει η επιχείρηση σας, σίγουρα δεν θα θέλατε να έρθετε αντιμέτωποι με τα παράσιτα. Η καλή εικόνα μιας επιχείρησης αλλά κυρίως η διασφάλιση της υγιεινής κρίνονται απαραίτητα.

Στην entomecta δίνουμε την ίδια βαρύτητα στις εφαρμογές μας ανεξαρτήτως του χώρου που επεμβαίνουμε.

Ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν έχουν άμεση σχέση με τον τομέα των τροφίμων, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου.

Ύστερα από την πρώτη επίσκεψη στο χώρο σας, θα καταρτίσουμε τηνπρόταση μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του επαγγελματικού σας χώρου, θα σας προτείνουμε να συνεργαστούμε σε μόνιμη βάση ή θα ακολουθήσουμε μεμονωμένες εφαρμογές.


Στην πρώτη περίπτωση θα καταρτιστεί πλήρης φάκελος ελέγχου παρασίτων με όλο το ιστορικό των επισκέψεων και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα.
Στη δεύτερη περίπτωση θα δώσουμε απευθείας λύση στο πρόβλημα σας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μερικοί από τους επαγγελματικούς κλάδους που εξυπηρετούμε είναι οι εξής:

Ξενοδοχεία

Στη βιομηχανία της φιλοξενίας αντιλαμβανόμαστε ότι οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι εργάζονται πολύ σκληρά για να διατηρήσουν την άριστη εικόνα τους και την ηρεμία για τους επισκέπτες τους.
Επίσης γνωρίζουμε πόσο επιζήμια είναι η παρατήρηση ενός παρασίτου από πελάτη για τη φήμη ενός ξενοδοχείου.
Οι τεχνικοί μας θα βάλουν τα δυνατά τους για να σας προστατεύουν διαρκώς από τα παράσιτα.
Για την καταπολέμηση των κοριών θα εκπονηθεί ένα ειδικό πρόγραμμα ελέγχου μιας και οι περισσότεροι χώροι φιλοξενίας αντιμετωπίζουν προβλήματα με κοριούς λόγο των πολλών μετακινήσεων των ανθρώπων.

Κλινικές και χώροι υγείας

Σε χώρος υγείας πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή για τα παράσιτα. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε μια πιθανή μόλυνση ή βακτηριακή έξαρση που προκαλείται από τα παθογόνα που φέρουν τα παράσιτα. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα ipmentomecta και εξασφαλίζουμε ένα καθαρό από παράσιτα περιβάλλον. Οι τεχνικοί μας θα αξιοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποδεδειγμένες πρακτικές ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών για να κρατήσουν σε ηρεμία τους ασθενείς και το προσωπικό.

Χώροι εκπαίδευσης

Αντιλαμβανόμαστε πως είναι απαραίτητη η πλήρης απουσία των παρασίτων από χώρους εκπαίδευσης λόγο της ευαισθησίας τους. Οι μοναδικές παρουσίες πρέπει να είναι αυτές των παιδιών και των καθηγητών. Η εταιρεία μας έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εκπαίδευσης και εφάρμοσε τις κατάλληλες πρακτικές για αυτά τα ιδιαίτερα περιβάλλοντα. Γνώμονας μας είναι η απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών και των καθηγητών σε συνδυασμό με συνεχείς επιθεωρήσεις στους χώρους διδασκαλίας για εξάλειψη όλων των ειδών παρασίτων.

Γραφεία

Γνωρίζουμε ότι σε χώρους γραφείων το κύριο μέλημα είναι η παραγωγικότητα και οι συναντήσεις με πελάτες. Επίσης είναι βέβαιο πως μερικές κατσαρίδες ή ένα τρωκτικό μπορεί να αναστείλουν την ανάπτυξη και την πρόοδο των εργασιών.
Η εταιρεία μας θα κάνει τα πάντα να διατηρήσει καθαρό από παράσιτα το χώρο σας προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για εσάς και τους υπαλλήλους σας.

Καταστήματα λιανικής πώλησης

Γνωρίζουμε ότι προσπαθείτε σκληρά για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε σταθερούς και ικανοποιημένους πελάτες. Η εικόνα αυτή ίσως χαλάσει μετά από παρατήρηση κάποιου παρασίτου.
Η εταιρεία μας θα καταρτίσει ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων προσαρμοσμένο στο είδος της επιχείρησης σας για να έχετε τα μάτια σας μόνο πάνω στους πελάτες σας και όχι στα παράσιτα.

Εταιρείες κατασκευών & logistics

Από μικρές επιχειρήσεις ενός δωματίου έως μεγάλες βιομηχανίες και αποθήκες, η entomecta μπορεί να αντεπεξέλθει προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις ειδικές ανάγκες κάθε χώρου.
Η μακρά εμπειρία και η εφαρμογές ελέγχου παρασίτων σε πάρα πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, μας δίνουν τη βεβαιότητα πως θα τα καταφέρουμε και στη δική σας περίπτωση.

 

 

*Εάν η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κάποια από τις πάνω κατηγορίες, καλέστε μας να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.


Με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη λύση.