Έχετε ερωτήσεις σχετικά
με τις υπηρεσίες μας;
Θα αξιολογηθούμε
την κατάσταση σας
και θα βρούμε τη σωστή λύση
για εσάς!

Απεντόμωση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια μπορεί να εντοπιστούν σε οποιοδήποτε χώρο ενώ είναι πιο δραστήρια κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών του έτους. Αν εντοπίσετε ένα ή δύο μυρμήγκια γύρω από το σπίτι σας, τότε σίγουρα ο αριθμός τους θα αυξηθεί σύντομα.

Αυτά τα λίγα στην αρχή μυρμήγκια είναι αυτά που ψάχνουν για τροφή ενώ κάπου εκεί κοντά υπάρχει και η φωλιά. Εάν εντοπίσουν μία καλή πηγή τροφής, τότε μεγάλοι πληθυσμοί θα εισέλθουν στο χώρο για να μεταφέρουν στη φωλιά την τροφή.

Η υπηρεσία απεντόμωσης αποτελείται από τις παρακάτω διαδικασίες

Επιθεώρηση

Oι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν σχολαστικά το χώρο σας και θα προσδιορίσουν πόσο σοβαρή είναι η προσβολή από τα έντομα.

Απεντόμωση

Συνήθως για την απεντόμωση μυρμηγκιών απαιτείται μια μόνο επίσκεψη από τους τεχνικούς μας. Θα εφαρμόσουν ένα σκεύασμα σε μορφή σκόνης ή τζέλ στα σημεία εισόδου και στις ρωγμές από τις οποίες τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν στο χώρο σας.

Συμβουλές πρόληψης

Στο τέλος της εφαρμογής ο τεχνικός μας θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε μελλοντικές προσβολές από μυρμήγκια.

Τα μυρμήγκια αντιλαμβάνονται αυτό το δόλωμα σαν τροφή και το μεταφέρουν στη φωλιά τους.

Έτσι εξοντώνεται ο πληθυσμός τους ακόμη και στη φωλιά ενώ λόγω της τρίμηνης υπολειμματικής δράσης του δολώματος, θα ησυχάσετε για τα καλά από την συγκεκριμένη αποικία των μυρμηγκιών.

Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχει ωριαία χρέωση: οι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους χωρίς επιπλέον χρέωση ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί και από τις ειδικές απαιτήσεις ενός χώρου.

Ευέλικτα ωράρια εργασίας: επιλέξτε μια ημέρα και ώρα για την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας πρόγραμμα.

Τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά την απεντόμωση