Έχετε ερωτήσεις σχετικά
με τις υπηρεσίες μας;
Θα αξιολογηθούμε
την κατάσταση σας
και θα βρούμε τη σωστή λύση
για εσάς!

Απεντόμωση ακάρεα


Τα ακάρεα σκόνης είναι μικροσκοπικά αραχνοειδή ζωύφια που υπάρχουν σε κάθε σπίτι σε όλο τον κόσμο.

Είναι αόρατα με γυμνό μάτι και οι άνθρωποι συχνά τα συγχέουν με τους κοριούς, δεδομένου ότι βρίσκονται στα ίδια σημεία συνήθως μέσα σε ένα σπίτι, όπως στα στρώματα, στους καναπέδες και στα χαλιά.

Γενικά τα ακμαία ακάρεα είναι ακίνδυνα, καθώς δεν φέρουν καμία ασθένεια. Εκτεταμένη έκθεση όμως σε πτώματα και περιττώματα ακαρέων μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις που μπορεί να γίνουν χρόνιες.

Επίσης τα ακάρεα της σκόνης είναι αρκετά ενοχλητικά για όσους πάσχουν από άσθμα.

Απεντόμωση Ακάρεα

Η υπηρεσία απεντόμωσης αποτελείται από τις παρακάτω διαδικασίες

Επιθεώρηση

Οι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν σχολαστικά το χώρο σας ακόμη και με μικροσκόπιο και θα προσδιορίσουν πόσο σοβαρή είναι η προσβολή από τα ακάρεα.

Απεντόμωση

Η απομάκρυνση των ακάρεων σκόνης θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση μιας ειδικής αναρροφητικής σκούπας και μίας συσκευής UV φωτισμού.
Το υπεριώδες φως της συσκευής θα εξαφανίσει τυχόν ακάρεα σκόνης που ζουν στο αντικείμενο που εφαρμόζεται (είτε πρόκειται για ένα στρώμα είτε για ένα καναπέ), και η ισχυρή σκούπα θα αφαιρέσει τα περιττώματα και τα πτώματα των ακαρέων μέσα από τις ίνες των υφασμάτων.

Συμβουλές πρόληψης

Στο τέλος της εφαρμογής ο τεχνικός μας θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να περιορίσετε μελλοντικές προσβολές από ακάρεα.

Εάν το απαιτεί η κατάσταση, ο τεχνικός μας θα κάνει χρήση ειδικών εντομοκτόνων σκευασμάτων.

 

Ασφαλείς μέθοδοι απεντόμωσης

Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχει ωριαία χρέωση
Οι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους χωρίς επιπλέον χρέωση ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί και από τις ειδικές απαιτήσεις ενός χώρου.
Ευέλικτα ωράρια εργασίας
Ευέλικτα ωράρια εργασίας: επιλέξτε μια ημέρα και ώρα για την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στο δικός σας πρόγραμμα.

Τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά την απεντόμωση